Search

Aromaköket : en idébok för använding av eteriska oljor i matlagning

by Finn Andersen

Not in stock

Fakta

Publisher Artaromaförlaget
Language Swedish
Book type Paperback
Utgiven 2001-03-01
Pages 64
ISBN 9789197346177
Kategori(er)
Add to cart

Description

Aromaköket" är den första boken på svenska som på ett seriöst och kunnigt sätt beskriver hur man kan smaksätta grön mat med äkta eteriska oljor utvunna ur blommor, kryddor och citrusskal. Författaren framhäver speciellt de underbara oljorna från apelsin, citron och pepparmynta – enkla oljor att smaksätta desserter, glass och sorbet med. Finn Andersen har en bakgrund om vegetarisk kock på 70- och 80-talen, och har bland annat arbetat på Crank's i London samt gjort gröna matrecept till den norska veckotidningen "Hjemmet" under tio år. Finn arbetar nu dagligen med inköp, försäljning och kunskapsförmedling av eteriska oljor.
Read more
,

So far, we have reused

 2 

 4 

 9 

 7 

 3 

 6 

 9 

books.

Trustpilot

Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.

This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.

Subscribe to our newsletter

Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.

Read more about how we handle personal data in our privacy policy.

Looking for stationaries?

Go to Stationaries 👉
Searching...
Stäng