Publisher | TV4 AB |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2005-05-24 |
Edition | 1 |
Pages | 194 |
ISBN | 9789189406247 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Maträtterna byggs upp av både smak, textur och estetik, för att få med så många sinnen som möjligt i upplevelsen vid bordet. Marcus mat är magisk i sin kombination av enkelhet och överraskningar.
Grunterna kommer från Smögen, Etiopien och New Yorkl och härifrån har han inspirerats av tre distinkta smaker: havet, traditionen och storstaden. En inspiration som tar oss på en lika märklig som välsmakande resa; sushin görs på sill, soppan innehåller mjölkchoklad och hans version av fish and chips kommer garanterat ingen engelsman att känna igen.
Spännande mat, men ändå enkel att göra.
– Tänk som en kock, laga mat som du brukar, menar Marcus.
I den här boken visar han att det inte är svårare än så. Bara godare.
Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
So far, we have reused
2
3
3
4
4
4
7
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.
Sök efter bokens streckkod/isbn.