Search

Mums för minigourmeter och matgladisar | 1st edition

by Edward Blom, Gunilla Kinn Blom and Henrietta Anefalk

Not in stock

Fakta

Publisher Skabetti Books & Agency
Language Swedish
Book type Hardcover
Utgiven 2017-09-05
Edition 1
Pages 200
ISBN 9789188617002
Kategori(er) Food & Beverages
Add to cart

Description

Många bebisar och småbarn visar tidigt ett stort intresse för mat och föräldrar som själva älskar kulinariska upplevelser nöjer sig knappast med att låta sina små äta smaklösa helfabrikatsburkar och puréer. I denna bok delar Gunilla Kinn Blom, Henrietta Anefalk och Edward Blom med sig av sina bästa knep för att ge familjens minsta finsmakare fantastiska smak- och matupplevelser. Lär dig laga allt från sötpotatispuré och bananpannkakor till burgundisk köttgryta, fisk- och skaldjurspaté, baby ganouche, surkålsgryta och andra härliga rätter för bebisar! En del recept är superenkla; andra mer utmanande. Minigourmeter och matgladisar ger också rikligt med tips, till exempel på hur du piffar upp barnmatsburkarna, hur man får till god smak på bebismat utan salt, vilka köksredskap som är fiffiga för den som lagar sin egen barnmat, vilka drycker som passar till maten och hur ni gör när ni tar med bebisen på restaurangbesök. Här får du också veta varför italienska småbarn får parmesanost när svenska dricker välling. I boken berättas även om barnmatens kulturhistoria genom tiderna. Visste du att den första barnmenyn skapades på Waldorf Astoria i New York 1921, och var ett resultat av förbudstiden i USA? Men framför allt är denna bok en rikt illustrerad receptsamling, som inspirerar dig till att hjälpa din bebis eller ditt barn att känna måltidsglädje och att upptäcka en värld av härliga smaker. Gunilla Kinn är journalist med stort matintresse. Tillsammans med Edward Blom har hon tidigare skrivit Kokkonst för Livsnjutare. Sedan de fick sin son Melchior har intresset för vällagad mat för barn tagit stor plats. Edward Blom är landets kanske färgstarkaste gastronom. Med sin encyklopediska kunskap om mathistoria har han befäst sig som en av Sveriges mest underhållande och informativa matjournalister. Henrietta Anefalk är välrenommerad kock och måltidskreatör och har satt ihop recepten tillsammans med Gunilla. Hela boken har fotograferats av Åsa Deleau-Wiklund, svensk mästare i porträttsfotografi 2016 och representant för Sverige i World Photographic Cup 2017.
Read more

Passa på att köpa kontorsmaterial

,

So far, we have reused

 2 

 3 

 2 

 8 

 3 

 1 

 0 

books.

Trustpilot

Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.

This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.

Subscribe to our newsletter

Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.

Read more about how we handle personal data in our privacy policy.

Looking for stationaries?

Go to Stationaries 👉
Searching...
Stäng