by Per Bäckström and Josephine Eriksson
Publisher | Intelibra |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2021-10-29 |
ISBN | 9789188397713 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
På Josephine Baker finns allt gott att önska, allt ifrån stenugnsbakat bröd, en mängd olika kaffebröd, tårtor, bakelser och olika maträtter och smörgåsar.
Per Bäckström och Josephine Eriksson öppnade dörren i augusti 2020 och lät de goda dofterna spridas runt i kvarteret, vilket fick hela området att vakna till liv. Bageriet blev en naturlig träffpunkt för stora och små där även hunden får följa med.
Allt bakas på plats och många av de goda recepten finns samlade i denna bok med enkla beskrivningar och små tips.
Per har en lång bagerikarriär bakom sig. Han har jobbat på Hasselbacken, Villa Källhagen, NK och senast som restaurangkonditor på Winery Hotel. Han har deltagit i Dessertmästarna tre gånger och tagit brons i Årets Konditor 2014.
Josephine har jobbat som chefskonditor på Wienercaféet och NK art bakery. Hon tog hem pokalen i Årets Pralin 2012.
So far, we have reused
2
4
7
2
4
1
6
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.
Sök efter bokens streckkod/isbn.