by Tomas Tengby, Lisa Lemke and Mikael Jidenholm
Publisher | Massolit Förlag |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2016-04-29 |
Edition | 1 |
Pages | 160 |
ISBN | 9789187785795 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Följ med på en upptäcktsresa i den gröna världen! Här bjuds det på både kunskap och nyskapande recept. Här finns tips på nya sätt att tillaga våra klassiska, odlade grönsaker, men även förslag på hur du tar tillvara sådana vilda ätliga växter som vi nästan glömt bort.
Vi får veta hur växternas olika delar - blad, blommor, stjälkar och rötter - och alla deras olika stadier och skepnader från grodd till färdig grönsak kan beredas till läckra rätter.
Mikael Jidenholm är stjärnkockarnas favoritleverantör. Han odlar ekologiskt på sin gård i Halland, och förser restauranger som Noma i Köpenhamn, Mattias Dahlgren, Operakällaren och många fler med grönsaker. Recepten är framtagna tillsammans med Lisa Lemke. Tomas Tengby står för text och Magnus Carlsson för foto.
So far, we have reused
2
4
9
7
7
2
2
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.