Search

Mitt medelhavskök : till bords med en italienare och två professorer | 1st edition

by Fernando Di Luca and Mattias Jersild

Not in stock

Fakta

Publisher Massolit Förlag
Language Swedish
Book type Hardcover
Utgiven 2015-01-05
Edition 1
Pages 189
ISBN 9789187785498
Kategori(er) Food & Beverages
Add to cart

Description

Fernando di Luca bjuder in två professorer vid Karolinska Institutet, Mai-Lis Hellénius och Paolo Parini, för att samtala om varför den goda medelhavsmaten är så bra för oss. Här pratas det fritt om matminnen, livsnjutning, hälsa, kemi och statistik. Bland annat får vi lära oss om de hälsobringande så kallade polyfenolerna som enligt ny forskning kan vara den enskilt viktigaste fördelen med att äta på medelhavsvis. Rundabordssamtalen varvas med Fernandos favoritrecept, såsom grillade grönsaker i vitlöksvinägrett och spaghetti puttanesca. Förutom smaken och hälsan finns en annan stor fördel med medelhavsmaten: den är så enkel att laga!
Read more
,

So far, we have reused

 2 

 5 

 0 

 5 

 9 

 4 

 7 

books.

Trustpilot

Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.

This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.

Subscribe to our newsletter

Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.

Read more about how we handle personal data in our privacy policy.

Looking for stationaries?

Go to Stationaries 👉
Searching...
Stäng