by Anne Willan
Publisher | Bonnier Impact |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2008-06-10 |
Edition | 2 |
Pages | 526 |
ISBN | 9789185605538 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
När Anne Willan grundade La Varenne så gjorde hon det för att utbilda de bästa av kockar. När hon skrev boken Kokkonsten så gjorde hon det för att den matintresserade allmänheten skulle kunna ta del av alla de tips och tekniker som man lär ut där. Nu tar vi det ett steg till och presenterar boken till ett pris och i ett utförande som gör den tillgänglig för alla..
Detta är den klassiska uppslagsboken om matlagning, en modern handbok som genom tydliga steg-för-steg-illustrationer visar allt du behöver veta för att både lyckas och briljera i köket.
Recept från hela världen blandas med tekniker, metoder, redskap och ingredienser, allt presenterat med över 2 500 fotografier i färg.
So far, we have reused
2
5
0
6
4
0
4
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.