Search

Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket | 2nd edition

by Anne Willan

Buy used book

Buy new book

  • Not in stock

Fakta

Publisher Bonnier Impact
Language Swedish
Book type Hardcover
Utgiven 2008-06-10
Edition 2
Pages 526
ISBN 9789185605538
Kategori(er) Food & Beverages
Add to cart

Description

När Anne Willan grundade La Varenne så gjorde hon det för att utbilda de bästa av kockar. När hon skrev boken Kokkonsten så gjorde hon det för att den matintresserade allmänheten skulle kunna ta del av alla de tips och tekniker som man lär ut där. Nu tar vi det ett steg till och presenterar boken till ett pris och i ett utförande som gör den tillgänglig för alla..

 

Detta är den klassiska uppslagsboken om matlagning, en modern handbok som genom tydliga steg-för-steg-illustrationer visar allt du behöver veta för att både lyckas och briljera i köket.

 

Recept från hela världen blandas med tekniker, metoder, redskap och ingredienser, allt presenterat med över 2 500 fotografier i färg.

Read more
,

So far, we have reused

 2 

 5 

 0 

 6 

 4 

 0 

 4 

books.

Trustpilot

Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.

This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.

Subscribe to our newsletter

Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.

Read more about how we handle personal data in our privacy policy.

Looking for stationaries?

Go to Stationaries 👉
Searching...
Stäng