by Maria Blohm
Publisher | Tukan förlag |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2023-09-12 |
Edition | 1 |
Pages | 160 |
ISBN | 9789180379519 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Grovt bröd är Maria Blohms nya brödbok som riktar sig till dig som vill ha gott bröd varje dag.
Boken innehåller riktigt grova bröd som danskt rågbröd och pumpernickel, men även halvgrova bröd som går att rosta och smaksatta bröd som pestobröd och tomatfocaccia.
Grovt bröd ger dig vardagsbröd och festbröd, bröd till soppa och buffé, alla med mer eller mindre fullkorn.
Men pedagogiska bildserier och texter lär du dig hur du formar degen, vad som händer i jäsningen och tips och trix för att alltid lyckas med bakningen. Maria har tidigare varit en flitigt anlitad föreläsare och kursledare, och stora delar av den pedagogiken avspeglas i boken.
Det ska vara enkelt att lyckas med brödbaket varje gång, och den kunskapen får du i Grovt bröd.
Maria Blohm är brödnörden som älskar kemin bakom bakningen. Hon arbetade en gång i tiden som bagare, men en allergi mot mjöldamm tvingade henne att sluta. Efter det skapade hon ett populärt kurskoncept, Bageritekniker för hemmabagare, där hon lät företag och privatpersoner ta del av allt spännande som händer i degen. Förutom 4 böcker om glutenfri bakning tillsammans med Jessica Frej har Maria givit ut två egna böcker om bakning med gluten, senast Långjäst & lättbakat.
So far, we have reused
2
5
0
5
7
9
4
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.