Publisher | Tukan förlag |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2022-03-07 |
Pages | 128 |
ISBN | 9789180371377 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Inspiration, fakta och reception för alla köttälskare
Återskapa känslan av ett amerikanskt Steak house hemma i köket. Boken är inte bara fullmatad med recept på stora, möra och saftiga biffar och filéer, utan presenterar även välsmakande såser och frasiga tillbehör som passar till. Recept som gör succé såväl på grillen som på spisen!
Lär dig mer om det amerikanska styckningsschemat; vad som är vad bland alla de typiska bitarna (rib eye, sirloin, tenderloin, flank etc.) och deras svenska motsvarigheter. Köttbitar efter amerikanskt styckningsschema är numera en vanlig syn i charkdiskarna runt om i Sverige, och här finns massor av inspiration kring servering och tillagning.
So far, we have reused
2
5
0
6
2
5
4
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.