Publisher | Lind & Co förlag |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2023-03-20 |
More editions | 2019/0 |
Pages | 160 |
ISBN | 9789180185967 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Mjölksyrade grönsaker är en trend inom matlagning som verkar vara här för att stanna. Och att fermentera själv är ingen konst, framförallt inte när du har denna bok till hjälp. I Fermentering hittar du 35 recept på fermenterade grönsaker och frukter. Du guidas genom alla steg så att du kan göra klassisk surkål, stark kimchi, läskande kombucha och mycket mer. Låt dig inspireras av denna urgamla konserveringsmetod, fyll hyllorna i skafferiet och låt tiden verka. Resultatet blir en näringsrik och stärkande smaksensation.
SHANE PETERSON är självförsörjningsentusiast, naturälskare och brinner för fermentering.
SØREN EJLERSEN är en av grundarna till årstiderna.com.
DITTE INGELMANN är kokboksförfattare, matfotograf och receptutvecklare. Hon har en examen i näringslära och driver instagramkontot @ditsen med över 170 000 följare.
So far, we have reused
2
5
0
6
1
6
6
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.