Publisher | Lördag Morgon Medieproduktion |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2023-11-15 |
ISBN | 9789177953425 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Hur ska jag göra om jag vill baka detta recept i en springform? Efter att ha bloggat om bakning i sju år och skrivit tre bakböcker så är det en av de vanligaste frågor Emma Brink Rask får. För de flesta har ju inte köksskåpen fulla av tårtformar i alla möjliga storlekar och varianter. De flesta, visar det sig, har dock en springform på 23 centimeter. Just en sådan form kan man vara lika säker på att hitta i alla svenskars hem och sommarstugor som osthyveln, rivjärnet och de där kaffekopparna med Mumintroll på.
I den här boken bjuder därför Emma Brink Rask på 61 recept på söta favoriter som alla bakas i en vanlig springform. Enkelt, smart och vansinnigt gott! Förutom mjuka kakor och kladdkakor hittar du pajer, cheesecakes, sötebröd och tårtor. Här finns såväl klassiker som tigerkaka, äppelkaka och mjuk pepparkaka, men även mer oväntade recept med en twist. Vad sägs om semmelkladdkaka, kladdkakepinnar doppade i vit choklad (japp, även dessa bakas i springform) eller mazarinpaj med rabarber?
Så rota fram din springform, den ligger säkert där längst in i skåpet, och börja baka.
Emma Brink Rask är en passionerad hemmabagare och receptkreatör som sedan 2017 driver den populära bloggen och instagramkontot Brinken Bakar. Hon har tidigare gett ut tre böcker inom bakning.
So far, we have reused
2
5
0
6
3
7
1
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.