Publisher | Galago |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2023-11-06 |
ISBN | 9789177753582 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Den svenska maten är variationsrik och består av det våra skogar, sjöar, älvar, åkrar och hav kan erbjuda - hjortron, röding, sik, ren, rådjur, tång, alger, kantareller, korvar, älg, granskott, nässlor, vildsvin och lax. Vi är nära naturen och den är nära oss.
Sveriges landskapsmåltider presenterar ny, spännande mat från alla våra landskap - och Stockholm som lite på nåder fick hänga med. En inspirerande vägvisare för hur vi kan leva i samklang med naturen. Maten är skapad av lokala matinspiratörer och stjärnkockar och boken är en del av ett större samarbete mellan Folkets Hus och Parker, Gastronomiska Akademien, Måltidsakademien och Kungliga Skogs- och Lantbruksakademien.
Journalisten Christian Dauns texter om landskapens matkultur och samhällsliv gör också boken till något mer än en kokbok - här väller kunskap, humor och matkärlek fram. En bok att tugga i sig från pärm till pärm.
So far, we have reused
2
4
9
7
9
6
9
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.