Publisher | Bonnier Fakta |
Language | Swedish |
Book type | Paperback |
Utgiven | 2019-08-20 |
Pages | 128 |
ISBN | 9789174249972 |
Kategori(er) |
Environment & Sustainability |
Det är horribelt att vi slänger mer än en tredjedel av all mat som produceras i världen! Ett fruktansvärt slöseri med både resurser och pengar, för att inte tala om vilken enorm belastning det innebär för miljön. Bara de svenska hushållen slänger nästan 1 miljon ton ätbar mat varje år. Är det inte dags att börja agera mot matsvinnet? Som svar på den frågan föddes idén om pop up-restaurangen Retaste, där välkände kocken Paul Svensson och hans köksteam fångade upp råvaror som var på väg att bli sopor och lagade till dem på ett alldeles särskilt njutbart sätt. Här är recepten de skapade, tipsen som räddar maten och berättelsen om restaurangen. För alla som tycker att det finns anledning att se på sina råvaror på ett nytt och respektfullt sätt är boken en stor inspirationskälla.
So far, we have reused
2
4
6
0
2
2
4
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.
Sök efter bokens streckkod/isbn.