by Per Morberg
Publisher | Bonnier Fakta |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2015-09-24 |
Pages | 280 |
ISBN | 9789174244953 |
Kategori(er) |
Food & Beverages ↳ Beverages |
Vad dricker vi till maten?
”Från min lilla privilegierade vrå av världen har jag gett mig själv uppgiften att hitta de perfekta dryckerna till närmare 100 olika rätter. I min nya bok blandar jag gamla recept med nya och föreslår drycker av alla slag som passar till festmat, husmanskost, bistrorätter, vilträtter, desserter och en och annan joker.
Till blodpudding dricker jag helst mjölk. Varför ändra på sådant som fungerar? Annars är det inte lika lätt att kombinera mat och dryck. Visst fungerar en Château Smith Haut Lafitte till det mesta bara för att den är så bra, men det finns ju så mycket annat att utforska och massor att lära om hur drycker samspelar med olika maträtter och deras tillbehör. Vitt är inte bara vitt, rött är inte bara rött, öl är inte bara lager. Och man kan faktiskt dricka blåbärsdryck till mat. Följ med och testa, men kom ihåg att också lita på din egen smak.”
So far, we have reused
2
3
3
1
0
1
7
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.
Sök efter bokens streckkod/isbn.