Publisher | Bonnier Fakta |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2014-05-12 |
Edition | 1 |
Pages | 160 |
ISBN | 9789174243635 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Hur lyckas man i köket? Först väljer man råvaror som hör ihop med årstiden, då när de smakar som mest. Sedan tar man ett enkelt recept som inspirerar och går att lita på. Arla Köket har skapat och provlagat tusentals recept genom åren. Ofta får de hjälp av några av Sveriges bästa matlagare – vinnare av Årets Kock eller Årets Konditor, medlemmar ur Svenska Kocklandslaget och välbekanta tv-kockar varvas med fenomenala receptkreatörer som vet hur man gör vänner, familj och släkt lyckliga både till vardags och fest. Gemensamt för alla olika maträtter, bakverk, efterrätter och tillbehör är att recepten har passerat nålsögat som är Arlas provkök. Nu har de samlat sina favoriter i fyra kokböcker, indelade efter säsong, och nu är sommarmaten här! Vi tänder grillen, frossar i frukt och bär. Vardagsmaten är god och lättlagad, och varma dagar svalkar glass och iskaffe. Sommarmat från Arla Köket kan vara nygrillad som Fisk à la Provence eller midsommarfestlig som Flädersill. Vardagsgod som Klassisk sommarkyckling eller överdådig som Pavlova med bärgrädde. I de fem kapitlen Sommarfest, Grillat, Semestermat, Frukt- och bärfrossa och Svalka i solen finns något för alla tillfällen.
So far, we have reused
2
5
0
5
7
9
4
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.