Publisher | Bonnier Fakta |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2011-05-17 |
Pages | 288 |
ISBN | 9789174242119 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Intresset för whisky, och då kanske framför allt single malt, har aldrig varit så stort som i dag. Whiskyfestivaler och provsmakningar anordnas på åtskilliga håll, och de flesta destillerier har öppet för allmänheten. I Bonniers stora bok om whisky redogör världens främste whiskyskribent Michael Jackson och hans medarbetare in i minsta detalj för hur whisky framställs, hur de olika sorterna får sin speciella karaktär och smak - av torvrök, ljung, havsvatten, alger, träet i faten, klimatet och mycket mera. Vi får följa med och besöka destillerier världen över, från Tennessee till Tokyo, men framför allt naturligtvis i Skottland, whiskyns hemland. Den som vill veta hur en viss whisky smakar kan vända sig till just det märkets smakguide och läsa sig till Michael Jacksons uppfattning. Bokens sista del handlar om konsten att njuta av whisky, inte bara före eller efter middagen utan även till maten - och i den. Och naturligtvis serveras det ett antal drinkrecept.
So far, we have reused
2
5
0
5
9
4
7
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.