Search

Bonniers kokbok (Jubileumsutgåva)

by Tore Wretman and Pernilla Tunberger

Not in stock

Fakta

Publisher Bonnier Fakta
Language Swedish
Book type Hardcover
Utgiven 2010-09-30
Pages 678
ISBN 9789174241273
Kategori(er) Food & Beverages
 ↳ Cookbooks
Add to cart

Description

I år är det precis femtio år sedan Bonniers kokbok utkom för allra första gången. Den gången var det tre huvudredaktörer som stod bakom kokboken: källarmästaren Tore Wretman, chef för Riche, Stallmästaregården och Operakällaren; matjournalisten Pernilla Tunberger, verksam vid Dagens Nyheter och flitig kokboksförfattare; och matskribenten Margit Engnes.

Jubileumsutgåvan av Bonniers kokbok är en faksimil – det vill säga en avfotografering av bokens första utgåva från 1960. 3000 recept på både husmanskost och festmat, rikt illustrerad med tidstypiska fotografier och teckningar från 1960-talet gör detta till en kulinarisk skattkammare och en makalös present till alla matintresserade.

Read more
,

So far, we have reused

 2 

 4 

 6 

 6 

 7 

 1 

 7 

books.

Trustpilot

Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.

This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.

Subscribe to our newsletter

Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.

Read more about how we handle personal data in our privacy policy.

Looking for stationaries?

Go to Stationaries 👉
Searching...
Stäng