Search

Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av Europa | 1st edition

by Jan-Erik Wannerdt and Maria Wannerdt

Not in stock

Fakta

Publisher Optimal Förlag
Language Swedish
Book type Hardcover
Utgiven 2010-09-30
Edition 1
Pages 182
ISBN 9789172412033
Kategori(er) Food & Beverages
Add to cart

Description

Surkål är riktig slow-food och gör gott för din hälsa! Frankrike, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike - varje land tillagar surkålen enligt sin egen tradition, med kärlek och omsorg.

Recepten i den här boken är hämtade från olika delar av världen, där Maria och Jan-Erik Wannerdt på sina många resor har testat olika former av surkål med tillbehör. Nyttan av surkål
  • Sänker GI-värdet
  • verkar probiotiskt för magen
  • motverkar uppkomsten av allergi
  • innehåller C-vitamin, folsyra, vitamin B6 och vitamin K
Det är så gott! Men det bästa argumentet för att laga och äta surkål är att det är så gott! Boken innehåller massor av läckra recept från de länder där surkål är vanligt. Vad sägs om Choucroute S:t Germain, Szegediner Gulasch, Tiroler Bauernschmaus eller Wraps med surkål och chorizo?

Read more

Passa på att köpa kontorsmaterial

,

So far, we have reused

 2 

 3 

 3 

 4 

 8 

 5 

 2 

books.

Trustpilot

Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.

This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.

Subscribe to our newsletter

Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.

Read more about how we handle personal data in our privacy policy.

Looking for stationaries?

Go to Stationaries 👉
Searching...
Stäng