by Helena Englund, Karin Guldbrand and Britt-Inger Martinsson
Publisher | Optimal Förlag |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2005-08-31 |
Edition | 1 |
Pages | 297 |
ISBN | 9789172411210 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
I den här boken har vi försökt att ta till oss huvuddragen i de olika koncepten och lagat mat efter bästa förstånd, praktiska möjligheter och normalstor hushållskassa. Vi hävdar inte att vår mat botar sjukdomar eller åstadkommer underverk. Däremot tror vi att en sund kosthållning i enlighet med de nya forskningsrönen gör dig starkare och sundare. Recepten i den här boken kan vara ett av dina hjälpmedel för att lägga om kostvanorna. Våra grundtankar bottnar i de tre koncepten
Det är därifrån vi har hämtat våra kunskaper och vår inspiration. För att vara praktiska har vi plockat russinen ur kakan och slutligen fått en egen sammanfattning av god och nyttig mat:
Boken innehåller också färdiga menyer med vintips. Förslag på veckomenyer för bantare och för den som vill gå upp i vikt ger dig ytterligare stöd på vägen till ett sundare liv.
Vid varje rätt finns balansindex på omega 6/omega 3-kvot, GI-värde och energiinnehåll.
So far, we have reused
2
4
9
6
1
6
9
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.