Publisher | Jure Förlag |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2014-09-30 |
Edition | 1 |
Pages | 192 |
ISBN | 9789172235786 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Boken är fullmatad med recept på många olika sorters matbröd – från hönökakor och korvbröd till knäckebröd, kavring och surdegsbröd. Här finns också recept på kakor, bullar, kex, pajer, pizzor, våfflor och frukostflingor. Boken kompletteras med många värdefulla tips om bakning och förklarande information om en mängd olika ingredienser.
Recepten i boken kan med lätthet följas även av personer, som i vanliga fall bakar med gluten. Kanske vill man överraska sin gäst med hembakat glutenfritt?
Margareta Elding-Pontén föddes i Lund 1966 och disputerade i kemi 1997. Hon har sedan sin celiakidiagnos för tio år sedan ett stort intresse för forskningen inom celiakiområdet. Med denna bok vill hon sprida både kunskap om celiaki och sin bakglädje med filosofin att matbröd ska vara saftigt, gott och hållbart. För det är enkelt att baka gott glutenfritt efter recepten i denna bok.
So far, we have reused
2
5
0
6
3
4
7
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.