Search

Stora boken om naturligt glutenfri bakning | 1st edition

by Karolina Tegelaar

Not in stock

Fakta

Publisher Praefekt Omnimedia
Language Swedish
Book type Hardcover
Utgiven 2014-04-09
Edition 1
Pages 353
ISBN 9789163751493
Kategori(er) Food & Beverages
Add to cart

Description

Karolina Tegelaar är en nytänkande receptkreatör som med sin bakgrund som forskare lyckats arbeta fram en helt ny standard på glutenfria och allergivänliga bakverk. I boken finns över 150 recept i absolut världsklass.

Det är inte svårt att baka utan gluten med rätt ingredienser. Utöver alla recept finns en genomgång av hur du enkelt anpassar dina egna recept till att bli glutenfria. Boken innehåller recept på flera olika mjölblandningar som du kan blanda i större mängder och använda istället för vetemjöl.

Det är den första boken i Sverige i sitt slag. Helt fri från vete, råg och korn. Alla recept är fria från gluten, ägg och mjölk och de allra flesta är utan soja, nötter, majs eller baljväxter. Recepten är dessutom framtagna helt utan växtfiber som annars suger upp vätska i kakor och degar.
Read more
,

So far, we have reused

 2 

 5 

 0 

 6 

 3 

 4 

 5 

books.

Trustpilot

Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.

This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.

Subscribe to our newsletter

Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.

Read more about how we handle personal data in our privacy policy.

Looking for stationaries?

Go to Stationaries 👉
Searching...
Stäng