Search

Brödboken | 1st edition

by Erica Landin

Buy used book

Buy new book

  • Not in stock

Fakta

Publisher Pagina Förlags AB
Language Swedish
Book type Hardcover
Utgiven 2018-10-31
Edition 1
Pages 191
ISBN 9789163616860
Kategori(er) Food & Beverages
Add to cart

Description

Bröd har varit en naturlig del av människans kost i 10 000 år, men det senaste århundradet verkar vi ha tappat greppet om hur man bakar det på ett hälsosamt sätt. Idag köper vi färdigskivade limpor som gör oss både överviktiga och undernärda på samma gång.

Så hur hamnade vi här? Brödrevolutionen förklarar varför många av oss mår dåligt av att äta modernt bröd - och hur vi kan dra nytta av äldre bakmetoder för att må bättre. Vi får lära oss vilka spannmål vi ska använda, hur mjölet ska malas och hur degen ska jäsas. Dessutom delar några av Sveriges främsta kvarnar och hantverksbagerier med sig av sina favoritrecept. 

Erica Landin-Löfving är matjournalist och hållbarhetskonsult med magisterexamen inom medicinsk biologi. Hon har utbildat sig på Måltidsakademin i Grythyttan och är en entusiastisk hemmabagare med en förkärlek för vetesorten enkorn.
Read more

Passa på att köpa kontorsmaterial

,

So far, we have reused

 2 

 3 

 3 

 4 

 8 

 4 

 3 

books.

Trustpilot

Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.

This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.

Subscribe to our newsletter

Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.

Read more about how we handle personal data in our privacy policy.

Looking for stationaries?

Go to Stationaries 👉
Searching...
Stäng