Publisher | Pagina Förlags AB |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2015-02-04 |
Edition | 1 |
Pages | 180 |
ISBN | 9789163610561 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
I Åsa Söderbergs nya kokbok ligger fokus på naturlig och näringsrik mat, med de bästa råvarorna. Här finns recept för alla tillfällen, från snabb vardagsmat med få ingredienser, till riktiga festmåltider.
Det ska vara enkelt att laga bra mat från grunden. Här får du läckra recept och massor av tips som förenklar din vardag. Alla recept är fria från gluten, socker och mjölkprodukter, något som fler och fler väljer att avstå från. Och allt passar för hela familjen. Riktigt bra mat, helt enkelt.
Efterord av Göran Burenhult, professor emeritus i arkeologi och författare till Maten, evolutionen och hjärnan.
Ur innehållet
- Äggrätter
- Nötkött, Fläsk, Kyckling, Lamm & vilt
- Fisk & skaldjur
- Soppor & grytor
- Grönsaker & rotfrukter
- Röror, såser & dressingar
- Smoothies & drycker
- Bröd & kex
Åsa Söderberg har ett holistiskt synsätt på hälsa där hela livsstilen räknas in. Hon utkom 2013 med den första svenska paleokokboken, Paleo naturliga mat & livsstil. Åsa är legitimerad fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Hon driver hälsobloggen fyscoachen.se och är kostrådgivare på sajten och livsstilsprojektet Hälsokoden.
www.fyscoachen.se
So far, we have reused
2
4
9
7
7
4
8
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.