Publisher | Semic |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2020-08-19 |
Pages | 128 |
ISBN | 9789155268183 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Det har aldrig varit enklare att bjuda på middag! Här hittar du 15 lättlagade menyer med läckra för- och huvudrätter, snacks att servera innan maten och desserter att runda av kvällen med. Mattias Larsson, känd som Fredagskocken, lär dig dessutom att preppa middagen som en kock och visar vad du kan göra ett dygn i förväg, innan gästerna kommer och strax före servering.
I boken hittar du recept på allt från kött och fisk till vegetariska rätter. Du får även tips på hur du kan förenkla eller lyxa till måltiderna ytterligare – allt beroende på hur mycket tid och ork du har.
So far, we have reused
2
4
9
1
9
5
1
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.