by Susanne Hovenäs and Malin Randeniye
Publisher | Semic |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2018-05-03 |
Pages | 128 |
ISBN | 9789155265489 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Bröd, kakor och tårtor – här finns hela familjens bakfavoriter i glutenfri tappning!
Det här är en inspirerande receptbok för dig som gillar att baka, oavsett erfarenhet, och som vill att alla ska kunna njuta av nygräddade bakverk. Matiga muffins, mustiga matbröd och sagolika scones. Eller varför inte duka upp med krämiga chokladbiskvier, raw food-dammsugare, söta hallongrottor och krispiga havrekolakakor?
I flera av recepten finns dessutom alternativ till vanlig mjölk och vitt socker, utan att kompromissa med smaken. Du får tips på hur du lyckas bäst med din glutenfria bakning och den som vill kan bekanta sig med nya ingredienser som chiafrön, kokosolja och björksocker samt lära sig mer om glutenfria mjölsorter och alternativ sötning.
Susanne Hovenäs är hälsojournalist och utbildad kost- och näringsrådgivare samt har tidigare skrivit succéböckerna Baka glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter och Laga glutenfritt. Malin Randeniye är dietist och kokboksförfattare samt grundare av tidningen Glutenfri Matlust. Eva Hildén har tagit bokens fantastiska bilder.
So far, we have reused
2
4
9
6
4
9
2
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.