Publisher | Semic |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2018-08-08 |
Pages | 109 |
ISBN | 9789155265465 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Pasta är inget mindre än ren njutning – i olika former, med olika såser. All’arrabbiata, alla carbonara, alle vongole eller en klassisk tagliatelle al ragú … Oavsett om du gör egen färsk pasta från grunden, eller om du använder dig av butikens färdiga, är detta boken som lär dig att laga pasta som smakar lika ljuvligt som i Italien.
Milano-födda Samantha Santambroggio-Öberg håller till vardags kurser i italiensk matlagning. Här delar hon med mycket kärlek och kunnande med sig av allt du behöver veta: hur man lyckas med pastadegen, vilken sort som passar till vilken sås, recept på klassiker, regionala specialiteter, vegetariskt och snabba, nya vardagsrätter. Livet är för kort för att inte unna sig pasta!
So far, we have reused
2
3
3
4
5
9
2
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.
Sök efter bokens streckkod/isbn.