by George Strachal and Göran Söderin
Publisher | Ica Bokförlag |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2006-09-06 |
Edition | 1 |
Pages | 64 |
ISBN | 9789153427025 |
Kategori(er) |
Att man blir glad och lycklig av choklad vet väl alla. Numera är det ju till och med bevisat. Forskarna har funnit att samma ämne (fenyletylamin) som utsöndras i vår hjärna när vi blir förälskade, också finns i choklad. Är det då så konstigt att vi hänger oss åt frosseri? Tänk att själv kunna tillverka denna njutning när lusten faller på! Doppade praliner gör du snabbt och enkelt, fyllda praliner är lite pyssligare men väl värda bestyren. En dessert eller drink med choklad är den perfekta avrundningen. Göran Söderin är konditor, chokladspecialist och tidigare ledare för det svenska konditorlandslaget, bronsmedaljör i mat-OS.
So far, we have reused
2
4
9
7
6
2
2
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.