Search

Eat the heat : kokboken som skjuter skarpt med chilepeppar | 3rd edition

by Jonas Borssén

Not in stock

Fakta

Publisher Prisma
Language Swedish
Book type Paperback
Utgiven 2007-05-22
Edition 3
More editions 1996/1, 1998/2
Pages 190
ISBN 9789151849331
Kategori(er) Food & Beverages
 ↳ Cookbooks
Add to cart

Description

Eat the heat utkom första gången 1996 och var med att sprida världens mest använda krydda även i vårt svala land. Här hittar du chilikryddade recept på salsa, chutney, barbecuesås, heta smårätter, varmrätter med glöd, desserter, bröd och drycker.

Det här är kokboken som aldrig slocknar! Som blivit lite av en kultbok för alla som älskar stark, het mat. Den gör dig till god vän med världens hetaste frukt, grönsak och krydda: chilipeppar.
Chili är världens mest använda krydda och en väsentlig ingrediens i alla intressanta och nyskapande matkulturer. I boken förflyttar vi oss genom historien från inkaindianernas värld fram till ditt eget kök i dag. Vi får veta en hel del fakta och bekanta oss med många myter om chilipepparens betydelse inom folkmedicinen.
Det finns 150–200 olika sorters chilipeppar, och i den här boken presenteras de vanligaste inom gastronomin.

Read more
,

So far, we have reused

 2 

 5 

 0 

 5 

 7 

 9 

 3 

books.

Trustpilot

Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.

This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.

Subscribe to our newsletter

Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.

Read more about how we handle personal data in our privacy policy.

Looking for stationaries?

Go to Stationaries 👉
Searching...
Stäng