Publisher | Prisma |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2005-06-02 |
Edition | 1 |
Pages | 78 |
ISBN | 9789151844077 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Jag har alltid älskat glass ? det är bland det godaste som finns! Dessutom tycker jag att det är otroligt roligt att göra glass?, säger Elisabeth Johansson som därmed känns som en alldeles självklar författare till Iskallt!
Vi vet nämligen redan att författaren är en gudabenådad matlagare och en pedagogisk och inspirerande receptskrivare. Det har hon visat i massor av matreportage och inte minst i sin första kokbok, Buffé!, som kom 2004 och som redan fått tryckas i ny upplaga.
?Recepten har utvecklats en del sedan jag började i branschen. Nu finns det parfaiter, sorbeter, granitéer, semifreddo och nya glassar som ständigt förändras i karaktär, konsistens och smak.?
Vet man bara lite om grunderna i glasstillverkning är det bara att ?rocka loss? med choklad, nötter, kakor, frukter, bär, tillbehör, toppingar och olika serveringssätt! Kör glassen i mixern tillsammans med en skvätt färskpressad juice. Eller häll på en nybryggd espresso och riv lite choklad över. Häll likör, sourze eller mousserande vin över glassen eller varför inte prova att slå lite vaniljvodka över en syrlig sorbetkula!
Här är massor av enkla recept!
Visst är det gott med glass?
So far, we have reused
2
3
3
3
7
5
0
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.
Sök efter bokens streckkod/isbn.