by Malin Söderström, Henrik Norström, Per Gustafson and Ebba Wachtmeister
Publisher | Prisma |
Language | Swedish |
Book type | Paperback |
Utgiven | 2004-03-25 |
Edition | 3 |
Pages | 160 |
ISBN | 9789151842967 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Just nu är det smårätter - förrätter, tapas, antipasti etc - vi dukar upp på bordet, icke minst när vi har gäster. Dagens matkultur med influenser från hela världen har gett oss ett rikt utbud av nya och spännande maträtter både till vardag och fest. Genom att servera flera rätter samtidigt kan alla smakriktningar tillgodoses; vegetariskt, kryddstarkt, traditionellt, kalorifattigt och exotiskt.
Här finns aptitretande recept för middagsbjudningen, festbuffén, trädgårdsfesten men också för vardagens hemmakvällar.
Många av rätterna är enkla att tillaga. De kan serveras i små portioner som tilltugg eller utökas till hela huvudrätter.
Recepten är skapade av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström har deltagit i det framgångsrika svenska kocklandslaget och Henrik Norström, som är kökschef på restaurangen Bon Lloc, där smårätterna - tapas - är en av specialiteternavann, vann i år silvermedaljen i Bocuse d'Or. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver.
So far, we have reused
2
5
0
5
7
7
1
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.