Search

Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2005 | 1st edition

Not in stock

Fakta

Publisher Prisma
Language Swedish
Book type Hardcover
Utgiven 2004-11-17
Edition 1
Pages 160
ISBN 9789151842882
Kategori(er) Food & Beverages
Add to cart

Description

Jan-Öjvind Swahn skriver i årets kalender om ostens historia i Sverige. Om de modernare osttrenderna skriver DN:s matskribent Jens Linder. Vi får läsa om det goda knäckebrödet från Gränna, och Peter Harryson (medlem av Gastronomiska Akademien!) skriver om ett outplånligt matminne. Bland övrigt innehåll i kalendern kan nämnas Inger Grimlunds reportage från årets statusfyllda "SM i matlagning", det som renderar vinnaren hederstiteln Årets kock och därmed Gastronomiska Akademiens Mejerimedalj. Bakom kalendern står som vanligt Jan-Öjvind Swahn som är huvudredaktör. Vid sin sida har han en namnkunnnig och kulinariskt väl bevandrad redaktionskommitté: Lars O Lagerqvist, Christina Möller och Niklas Rådström.
Read more
,

So far, we have reused

 2 

 4 

 6 

 6 

 7 

 0 

 9 

books.

Trustpilot

Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.

This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.

Subscribe to our newsletter

Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.

Read more about how we handle personal data in our privacy policy.

Looking for stationaries?

Go to Stationaries 👉
Searching...
Stäng