Search

Naturens läckerheter | 2nd edition

by Inger Ingmanson

Not in stock

Fakta

Publisher Prisma
Language Swedish
Book type Hardcover
Utgiven 2004-03-31
Edition 2
Pages 192
ISBN 9789151842707
Kategori(er) Food & Beverages
Add to cart

Description

Nu i kartonnage! Lust till god mat, experiment och nya smakupplevelser, men också till naturen är utgångspunkten för denna bok. Vi får lära oss känna igen och anrätta vilda kryddväxter, ogräs, bär och svamp. Vi får veta hur de använts förr och hur vi bäst kan anrätta dem idag - boken innehåller mängder av härliga recept på sallader, soppor, risotto, pajer, svamprätter, sylter, kompotter, tårtor, örtteer, drinkar, vin, kryddat brännvin, likör, vinäger, färskostar och bröd - allt med ingredienser som du själv kan hitta i naturen! Och givetvis får vi tips om hur vi kan torka, frysa och konservera alla vårens, sommarens och höstens läckerheter. Fotograf är Anders Pedersen.

Read more
,

So far, we have reused

 2 

 5 

 0 

 6 

 3 

 4 

 8 

books.

Trustpilot

Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.

This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.

Subscribe to our newsletter

Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.

Read more about how we handle personal data in our privacy policy.

Looking for stationaries?

Go to Stationaries 👉
Searching...
Stäng