by Andrew Weil
Publisher | Wahlström & Widstrand |
Language | Swedish |
Book type | Paperback |
Utgiven | 2003-03-21 |
Pages | 342 |
ISBN | 9789146202066 |
Kategori(er) |
För miljoner läsare har läkaren Andrew Weil erbjudit en sansad och förnuftig syn på alternativmedicin, kost och hälsa. Hans nya bok är en guldgruva att ösa ur för den som vill veta vad vi bör äta för att må bra och hålla oss friska utan att för den skull avstå från bordets njutningar. Ur innehållet: Näringslärans grunder, Världens bästa och sämsta mat, Vikten - en tung fråga, Att köpa mat och äta ute, Recept, Kostrekommendationer för vanliga åkommor. Översättning av Eva TrägårdhOriginaltitel: Eating Well for Optimum Health
So far, we have reused
2
5
0
6
3
4
7
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.