by Larry Bokstad and Staffan Eriksson
Publisher | Studentlitteratur |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2006-04-25 |
Edition | 2 |
More editions | |
ISBN | 9789144038483 |
Kategori(er) |
Food & Beverages ↳ Beverages |
Servering och dryckeskunskap förmedlar den kunskap som krävs för en perfekt genomförd måltid i rätt miljö på en restaurang - kunskap om kundens önskemål, om detaljerna, om helheten ?
Här lär eleverna steg för steg serveringens konst, hur de ska lägga på dukar, bryta servetter till festmåltider, duka och servera specialrätter, flambera biffar och tranchera fågel, blanda drinkar och dekantera vin, och på ett trevligt och effektivt sätt ta betalt.
I denna mycket omarbetade upplaga finns nyskrivna avsnitt om bl.a. tematiska uppdukningar, brunch, tapas, sushi, catering, den nya kaffekulturen och nya vin- och öltrender samt en ordlista över de vanligaste restaurangorden på fem språk.
WEBBSTÖD FÖR LÄSSVAGATill boken hör en webbdel där eleverna på samma gång kan läsa bokens texter och lyssna på dem (e-bok med text och ljud) eller lyssna på texten via mp3-filer. På så vis blir läromedlets innehåll lättillgängligt för alla.
Servering och dryckeskunskap vänder sig till hotell- och restaurangprogrammet och motsvarande utbildningsformer. Den är även en utmärkt handbok för alla restauranger.
So far, we have reused
2
3
3
0
9
8
6
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.
Sök efter bokens streckkod/isbn.