Search

Helt enkelt : Mat för moderna människor

by Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley, Paul Løwe and Ingrid Espelid Hovig

Not in stock

Fakta

Publisher Bokförlaget Forum
Language Swedish
Book type Hardcover
Utgiven 2003-09-10
Pages 224
ISBN 9789137121901
Kategori(er) Food & Beverages
Add to cart

Description

Helt enkelt är en modern baskokbok som innehåller de bästa matlagningstipsen och mer än tvåhundra fräscha recept.

Här får man svar på frågor som: Hur länge ska fisken sjuda? Ska man lägga råvaran i kallt eller kokande vatten? Vad bör man tänka på när man lagar en äkta italiensk risotto?

Boken är nominerad till Gourmand World Cookbook Awards 2002.

Ur receptregistret:

Arabisk couscous

Basilikapotatis

Coq au vin

Delfiakaka med choklad

Focaccia

Grön risotto med kryddörter

Hemgjord pasta

Indisk lammgryta

Jordnötssås

Köttbullar med ingefära och vitlök

Lax teriyaki

Morotskaka

Nötbröd

Ostdressing

Pannkakor med blåbärssylt

Rostbiff

Senapsvinägrett

Tandoorikyckling

Ugnsstekta grönsaker med fetakräm

Vetebullar

Änglamat

Öring i gräddsås

Det välkända kokboksteamet Ingrid Espelid Hovig, Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley och Paul Løwe har en lång rad av kokböcker bakom sig. Forum har tidigare givit ut: Pasta, pasta!, Ta vara på sommaren, Asiatiskt, Hot & spicy och Sommarljus.

Read more
,

So far, we have reused

 2 

 5 

 0 

 6 

 2 

 1 

 3 

books.

Trustpilot

Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.

This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.

Subscribe to our newsletter

Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.

Read more about how we handle personal data in our privacy policy.

Looking for stationaries?

Go to Stationaries 👉
Searching...
Stäng