Publisher | Bokförlaget Forum |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2001-04-11 |
Pages | 144 |
ISBN | 9789137117690 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Olivolja - den bästa olja som finns! Olivolja är en av grunderna i den berömda och hälsosamma maten i länderna runt Medelhavet. Denna bok, som är en hyllning till denna superba olja, innehåller över 60 läckra och frestande recept på mat från hela världen. Clare Ferguson beskriver i korta drag hur olivoljan framställs och hur metoderna kan variera beroende på land. Hon tar oss till Italien, Frankrike, Spanien, Portugal, Grekland, Nordafrika, Mellanöstern, Kalifornien, Australien och Nya Zeeland. Det finns produktion av olivolja i alla dessa länder. Den vi oftast använder är den europeiska.Clare Ferguson är matskribent och kokboksförfattare, ständigt eftersökt som kolumnist och gäst i radio och teve. Hon har skrivit matböcker om Kina, Italien, Mexiko med flera länder. På svenska finns tidigare Street food - gatumat från hela världen. Peter Cassidy, bosatt i London, är fotograf med specialinriktning på mat och resor.
So far, we have reused
2
4
9
8
1
7
2
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.