by Paul Gayler
Publisher | Bokförlaget Forum |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2000-09-27 |
Pages | 176 |
ISBN | 9789137116396 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Är du också galen i grönsaker? Och behöver nya fräscha idéer för att tillaga grönsaker och rotfrukter av alla de sorter? Då har du hamnat i gott sällskap, för Paul Gayler hyser en stor passion för allt det gröna. Han älskar god mat och är mycket inspirerad av Medelhavsköket och av det sydostasiatiska köket. I många av recepten - som inte är rent vegetariska - har han kombinerat ingredienser på ett spännande och lite oväntat sätt. Paul Gayler har arbetat på några av Londons bästa restauranger. Han är numera kökschef på Lanesborough Hotel, som är Storbritanniens bästa femstjärniga hotell med mat av högsta klass. Gus Filgate är en erkänt duktig fotograf som vunnit pris för bästa matfoto.
So far, we have reused
2
5
0
6
3
4
1
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.