Publisher | Natur & Kultur |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2005-09-06 |
Edition | 1 |
Pages | 196 |
ISBN | 9789127356429 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Detta är en riktig allroundkokbok som kan användas både till en större middag med många gäster, eller för den lilla familjen en vanlig vardag efter jobbet. Italienska klassiker varvas med moderna, nyskapade rätter där inspirationen ibland hämtats på annat håll än Italien.
Hur vet man att fisken är färsk? Hur får man köttet perfekt rosa? Hur förbereder och planerar man bäst en buffé? Många fakta och tips ger hjälp i köket och gör att boken också fungerar som en grundläggande handbok i matlagning.
So far, we have reused
2
5
0
7
2
2
9
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.