Search

Dags för dessert | 1st edition

by Ingela Persson

Not in stock

Fakta

Publisher Natur & Kultur
Language Swedish
Book type Paperback
Utgiven 2006-06-29
Edition 1
Pages 128
ISBN 9789127356252
Kategori(er) Food & Beverages
Add to cart

Description

I dag består efterrätten ofta av ett färdigt paket glass eller en chokladkaka, även när vi bjuder andra på middag och har lagt ner timmar i köket på fantastiska förrätter och varmrätter. Nu är det dags att återerövra efterrätten, den riktiga efterrätten. Att njuta av säsongens bästa bär och frukter, botanisera i delikatessbutikernas chokladhyllor, experimentera med hemmagjord glass och sorbet. Så mycket roligare och godare än att ställa fram en After Eight-ask.

Dags för dessert innehåller 90 frestande skapelser för alla tillfällen. Recepten är enkla att följa och boken innehåller allt från riktigt lättlagade desserter till mer avancerade. Författaren delar dessutom med sig av sina bästa tips för hur man kan variera recepten, till exempel beroende på tillgången på färska bär eller om man vill byta smaksättning på sin Crème brûlée. Boken ger också svar på frågor när det gäller olika ingredienser Måste man alltid använda choklad med 70 % kakaohalt? Hur fryser man bäst in bär och frukt? Vad är det egentligen för skillnad på smör och margarin? Vaniljstång, vaniljsocker, vaniljessens och vanillinsocker vad ska man välja?

Boken är indelad i sju kapitel:
Bär
Blåbärssufflé med drottningkompott, Lyxriddare med smultron, Cheesecake med svarta vinbär etc.
Rabarber & fläder
Rabarbersmulpaj, Citronkaka med rabarber & flädersabayone, Hallon- & rabarbertarte etc.
Frukt
Äppelflarn med kanelglass, Vaniljmarinerad ananas med hallonsorbet, Fikontarte med mascarponesorbet etc.
Glass, sorbet & granité
Grundrecept för glass och sorbet, Jordgubbssorbet med champagne, Basilikayoghurtglass med färska bär, Melon- & myntagranité etc.
Klassiker
Marängsviss, Peach melba, Ostkaka med rårörda lingon, Crêpes suzette etc.
Choklad
Chokladbrownie med hallon & vit chokladglass, Chokladsufflé med glass och stekt banan, Baklava med nötter & choklad etc.
Gott till kaffet
Plommonkaka, Chokladtryfflar, Hallongrottor, Jordgubbstårta etc.

Read more
,

So far, we have reused

 2 

 5 

 0 

 5 

 8 

 3 

 3 

books.

Trustpilot

Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.

This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.

Subscribe to our newsletter

Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.

Read more about how we handle personal data in our privacy policy.

Looking for stationaries?

Go to Stationaries 👉
Searching...
Stäng