by Kylie Kwong
Publisher | Natur & Kultur |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2004-09-16 |
Edition | 1 |
Pages | 204 |
ISBN | 9789127355781 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
I Kylies kök möts två världar och med fokus på smak och syn skapar hon spännande rätter som kombinerar västerländska ingredienser och asiatiska tekniker. Hemifrån har hon med sig ett stort matintresse genom mammans matlagning och morbroderns nudelfabrik. Dessutom bor hon ju i Australien, där influenserna från många kulturer smält samman, vilket avspelar sig i hennes mat.
Kylie delar med sig av sina recept på alltifrån enkla nudlar till krispig anka och glamourös hummersallad. Flera typiskt kinesiska rätter, som sötsurt fläsk och stekt ris, görs i nya moderna varianter och klassiska franska eller italienska rätter dyker också upp i ny tappning. Oavsett vilken sorts mat det handlar om strävar hon alltid efter en balans mellan söta, sura, salta och starka smaker.
Boken och TV-programmet har blivit en succé i många länder, och Penguin (som har ursprungsrättigheterna tillsammans med ABC Television) har skrivit kontrakt med Kylie om ytterligare två kokböcker.
Översättning Tove Janson
So far, we have reused
2
5
0
5
3
5
5
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.