Publisher | Natur & Kultur |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2003-09-05 |
Edition | 1 |
Pages | 128 |
ISBN | 9789127355064 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Pastan står i fokus i Alexandra Zazzis första kokbok. Dessutom får vi en informativ presentation av den underbara olivoljan – oumbärlig i ett äkta italienskt kök – och en lektion i hur man gör egen färsk pasta, t ex tortelloni rossi alla salvia med en smakrik hemlagad tomatsås till.
Här finns både snabba och prisvärda förslag på pastarätter och lite dyrare lyxigare när man känner för att spränga plånboken. Tips på barnens pastafavoriter och flera olika pastarecept med fisk, kött och grönsaker presenteras också.
Utöver ett 50-tal härliga pastarätter bjuder Alexandra på sig själv med små anekdoter och historier både från Sverige och från barndomsåren i norra Italien.
Lennart Sjöberg är matfotograf. Bl :a svarar han för fotot i fiskkokboken Ät mej.
Lars Åkerström är fotograf och har tagit bokens miljöbilder från Italien.
So far, we have reused
2
4
9
5
8
1
2
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.