Publisher | Natur & Kultur |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2004-03-19 |
Edition | 1 |
Pages | 96 |
ISBN | 9789127354609 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Här presenteras många sorter som passar i vårt klimat och ger bra skörd även om man inte har tillgång till växthus. Både bilder och odlingstips är så inspirerande att det kliar i fingrarna att få sätta igång.
Chilifrukterna har vackra, dramatiska former och färger. Och smaken! Den kan vara mild och söt eller riktigt stark. Efter flera års odling både på friland och i växthus vet Philippe Plöninge hur man odlar denna exotiska grönsak och hur skörden bäst förvaras. Dessutom delar han med sig av sina läckra recept och tips på hur man förvarar skörden.
Chilipeppar är en mycket gammal och älskad växt som ingick i sydamerikansk matlagning långt före spanjorernas ankomst. Och spanjorerna blev så förtjusta att de genast tog hem frön för att kunna odla olika sorter hemma i Spanien. Här berättas även om chilipepparens vandring från det peruanska och mexikanska köket till våra breddgrader.
Chilipeppar ingår i Gröna serien.
So far, we have reused
2
5
0
5
1
1
3
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.