by Siv Nilson and Key L Nilson
Publisher | Natur & Kultur |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2000-11-17 |
Edition | 2 |
Pages | 127 |
ISBN | 9789127353145 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Bröd smakar olika över hela världen – samma bröd kan faktiskt smaka olika från gång till gång och beroende på vem som bakat det. Och det är det som gör brödbaket så spännande. I denna bok får man lära sig brödbak från grunden. Här finns ett hundratal bra recept på välsmakande matbröd för både vardag och fest, enkla, snabb-bakade och mer avancerade. Tyskt ölbröd, norrändska messmörslimpor, ryska grovlimpor, vitlöks- och svampbröd, danska ostbirks och irländska potatisbröd är bara några av bokens läckerheter.
Smörgås är populär och nyttig mat och författarna ger också exempel på goda och festliga smörgåsrecept.
So far, we have reused
2
5
0
5
7
7
1
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.