by Jesper Kling, Linus Ahlstedt and Mikael Gröndal
Publisher | Natur & Kultur |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2023-05-26 |
Edition | 1 |
Pages | 176 |
ISBN | 9789127183728 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Det här är Provence från insidan - rustik fransk matlagning när den är som godast. Recepten har kockarna Linus Ahlstedt och Mikael Gröndal samlat på sig under 15 års resande och sen förfinat på den egna kvarterskrogen Chez Betty i Stockholm. Boken innehåller allt från enkla olivröror, friterade sardiner och den perfekta råbiffen, till mer tidskrävande långkok, hemligheten bakom en äkta bouillabaisse och desserter som väntar på att återupptäckas. Detta är en ompaketerad utgåva av Chez Bettys Provence som gavs ut 2014.
So far, we have reused
2
5
0
5
6
6
2
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.