by Frida Ronge
Publisher | Natur & Kultur Allmänlitteratur |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2022-05-06 |
Edition | 1 |
Pages | 176 |
ISBN | 9789127178519 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Vi har världens bästa fisk i Norden. Därför är det konstigt att vi inte oftare äter den rå eftersom det är då den smakar absolut bäst. Frida Ronge har arbetat med rå nordisk fisk på restauranger i många år och har en förkärlek för smaker och tekniker från Japan.
I denna reviderade nygåva av Fridas bok Rå som sushi läggs ännu mer fokus på just konsten att på ett enkelt sätt göra bästa möjliga sushi hemma - med både fisk, skaldjur, kött, grönsaker och svamp. Förutom fler recept på den vanligaste sushivarianten, nigiri, innehåller boken även ett gäng nya recept på maki (rullar), temaki (risstrutar) och ett antal sushi bowls.
Med rå fisk kan du göra inte bara sushi utan också sashimi, som rå hälleflundra med brynt smör och yuzu, och tartar på vit fisk som syras med vinäger och citrusfrukter.
So far, we have reused
2
3
3
4
5
5
2
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.
Sök efter bokens streckkod/isbn.