Publisher | Natur & Kultur |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2015-10-27 |
Edition | 1 |
Pages | 176 |
ISBN | 9789127144491 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
I Fisk & skaldjur jobbar Tommy Myllymäki med råvaror han använder vid sina hemmamiddagar, allt från torsk och gös till krabba och ostron. Du får många användbara recept till exempel tillagas en helt vanlig lax efter flera olika tekniker och med flera olika smaksättningar. Och beroende på om du väljer att smaksätta fisken före eller efter tillagning får du ytterligare smaknyanseringar.
Boken ger dig ökad kunskap om olika användningsområden, hantering och tillagning av ett personligt urval fiskar och skaldjur. Fisk är till exempel något man behöver hantera varsamt, förbereda noggrant men sedan är det ofta väldigt enkelt att tillaga. Tommy förmedlar exakta hanteringar för bästa möjliga resultat i hemmaköket.
Fisk & skaldjur innehåller ett 80-tal recept på snacks, förrätter och huvudrätter.
Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar. Han medverkar regelbundet i TV4:s Nyhetsmorgon och Mitt kök. 2007 vann Tommy Årets kock, 2014 guld i Bocuse dOr EM, 2011 silver och 2015 brons i Bocuse dOr VM. Han ligger bakom en rad restauranger, bland annat Sjön i Jönköping och är kreativ ledare för Taverna Brillo i Stockholm. Han har tidigare gett ut Såser (2013) och Grönsaker tillbehör & garnityr (2014).
So far, we have reused
2
5
0
6
1
3
7
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.