Search

Danyel Couets Paris : från chèvre chaud till couscous merguez | 1st edition

by Danyel Couet

Not in stock

Fakta

Publisher Natur & Kultur Allmänlitteratur
Language Swedish
Book type Hardcover
Utgiven 2007-09-17
Edition 1
Pages 262
ISBN 9789127088207
Kategori(er) Food & Beverages
Add to cart

Description

Kocken Danyel Couet har sina rötter i den franska huvudstaden och presenterar här sina parisiska favoriträtter med smaker från hela världen klassisk bistromat som steak frites och chèvre chaud, arabisk lammcouscous, crêpes, rostade kastanjer, våfflor och annan fransk streetfood, grekiska gyros, enkel picknickmat samt kinesisk sötsur anka med ingefära.


I Paris blandas fransk matkultur med arabisk, afrikansk, judisk, grekisk och asiatisk mat och varje stadsdel arrondisemang har sin inriktning. De judiska kvarteren hittar man till exempel i Le marais, och det 13:e arrondisemanget är känt för sin asiatiska mat.


Boken är rikligt illustrerad med bilder av den brittiske fotografen David Loftus.

Read more
,

So far, we have reused

 2 

 4 

 7 

 2 

 6 

 5 

 0 

books.

Trustpilot

Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.

This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.

Subscribe to our newsletter

Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.

Read more about how we handle personal data in our privacy policy.

Looking for stationaries?

Go to Stationaries 👉
Searching...
Stäng