Publisher | Natur & Kultur |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2007-09-10 |
Edition | 1 |
Pages | 125 |
ISBN | 9789127025783 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Vi har världens bästa skaldjur i Sverige och i övriga Skandinavien! Vårt kalla och friska vatten är nämligen perfekt för skaldjuren, som är riktiga kallbadare.
Skaldjur förknippas ofta med lyx, men det stämmer bara delvis här. Fredrik Eriksson bjuder både på de lite lyxigare och elegantare rätterna som färsk svensk hummer med smörsås och pepparrot, Bouillabaisse med nykokta skaldjur och ostron med lime, gurka och forellrom. Men också på de enklare och mer prisvärda rätterna som Blåmusselsoppa med fänkål, räkcrêpes och krabb- och gulbetssallad.
Klassiska rätter som Toast Skagen och Förälskade havskräftor varvas med nya rätter, ofta med influenser från övriga världen. Tomatbröd med musslor från Barcelona, fransk skaldjursbrandade och asiatisk skaldjurstartar bara för att nämna några.
Utöver drygt 5o recept finns tips på hur man till exempel klyver en hummer, delar en krabba, kokar en god lag till kräftorna och tar tillvara räkskalen och kokar en egen räkfond som sedan blir en god grund i olika skaldjursrätter.
So far, we have reused
2
3
2
9
6
2
3
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.
Sök efter bokens streckkod/isbn.