by David Frenkiel and Luise Vindahl
Publisher | Norstedts Förlagsgrupp |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2017-09-05 |
Edition | 1 |
Pages | 256 |
ISBN | 9789113077246 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
I boken Green Kitchen at Home presenterar de bästsäljande författarna David Frenkiel och Luise Vindahl den mat de ständigt återkommer till. Här finns de sanna favoriterna, i form av snabblagade och barnvänliga recept för stressiga vardagar, desserter och frukostar, men även helgens stora middagar med guldkant. De visar hur de bygger sina måltider med omsorg, och avslöjar de hemliga tricksen och genvägarna som gör det möjligt att äta god mat varje dag. Presenterat med deras fantastiska bilder och personliga berättelser sätter boken en helt ny standard för modern vegetarisk, vegansk och glutenfri matlagning som får dig att vilja laga maten om och om igen.
So far, we have reused
2
3
3
4
8
6
4
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.
Sök efter bokens streckkod/isbn.