Publisher | Norstedts |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2013-04-18 |
Edition | 1 |
Pages | 185 |
ISBN | 9789113049670 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Hur lagar man italiensk mat på riktigt? Inte ett recept på tomatsås utan fem. Inte samma olivolja till allt utan minst fyra olika. Inte kokfärdig gnocchi utan egenhändigt knådad. Inte bara en rätt på middagsbordet utan två, gärna tre och helst fyra. Det är italiensk mat på riktigt.
En lustfylld resa genom den italienska matkulturen i dofter, smaker och bilder. Samantha Santambrogio Öberg visar hur du tillagar, äter och umgås kring italiensk mat och hur du samtidigt använder dig av de bästa svenska råvarorna. Det här är en bok som drivs av kärlek till den italienska maten och det svenska landet.
Svenskarna lagar nämligen italiensk mat som aldrig förr, det behöver inte vara dyrt, svårt eller krångligt att äta gott.
Vi ses i köket! Eller på italienska: ci vediamo in cucina!
So far, we have reused
2
4
7
2
3
7
1
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.
Sök efter bokens streckkod/isbn.